Gjestebok

Velkommen til Ord fra nord sin gjestebok! Legg igjen din kommentar nedenfor for å skrive i gjesteboka 🙂

11 kommentarer til «Gjestebok»

 1. Gratulerer med ei meget god debutbok .
  Ble mer og mer spennende, så klarte ikke å legge den fra meg, før jeg leste siste side. Særlig det at dette skjer i et område jeg kjenner godt.
  Hilsen Inger

 2. Jeg begynte å lese romanen like etter bokbadet i Bodø i forrige uke – og før helga var omme hadde jeg lest den ferdig. En krimroman skal holde spenninga oppe helt til slutt, og det gjør «Lukk meg i ditt hjerte inn». Det er mye gjenkjennelig i handlinga og miljøet som skildres. Jeg tror på fortellinga og på romanfigurene. Språket glir lett og fint – innimellom kunne jeg ha ønsket litt mer språklig variasjon, men det får du jobbe videre med i neste bok 🙂 Takk for en fin leseopplevelse!

 3. Hei Eva!
  Boka var veldig bra. Umulig å legge fra seg før man har lest den ferdig. Håper det kommer flere bøker om Lena Berg.

 4. Gratulerer med boka Eva. Så utrolig fint å lese en god krim som foregår i vårt nærområde. Jeg gleder meg allerede til neste bok.
  Anbefales på det varmeste.

 5. Spennende lesning, greide ikke å legge fra meg boken. Tusen hjertelig takk for god lese stund. Håper at det kommer mer fra deg.

 6. Dette er en godt skrevet kriminalroman. At du er journalist preger boken positivt og gir den kvalitet. Gode rollefigurer og spenning fra start til slutt. At historien er hentet fra Salten likte jeg også.
  Spennende å følge deg videre i neste bok.
  Anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *