Mens vi venter…

Det er ferietid, og det har ikke vært noe jobbing med selve boka de siste ukene. Samtidig skjer det mye spennende…

Forfatteren selv på Sjønstå gård. Foto: Tove Anita Olsen

Manuset er for tiden hos redaktør Camilla Otterlei – trolig siste runde der. Når det eventuelt blir godkjent, er det tid for språkvask og korrektur. Så kommer ombrekking og trykking av boka.

Her er dummyen på bokmerket. Tenkte det kunne være en hyggelig bonus til de som kjøper boka direkte fra meg.

Den praktiske jobben for min del er ikke over ennå, men foreløpig har jeg «redigeringsfri», og dermed tid til å gjøre andre ting som har med boka å gjøre.

Skriveakademiet jobber med bokomslaget – både baksidetekst og selve utseendet. Det blir spennende å se det ferdige resultatet!

For et par uker siden var fotograf Tove Anita Olsen og jeg på Sjønstå for å ta bilder. Ikke bare et portrett av meg som kan være bakpå boka, men også flere bilder som jeg kan bruke i forbindelse med pressemeldinger, plakater eller annen markedsføring. Veldig artig å jobbe med Tove!

Så snart bokomslaget er ferdig, og vi har satt prisen på boka, kan jeg begynne å ta forhåndsbestilling. Da vil det komme info både på hjemmesiden, Facebook og Instagram. Jeg har også bestilt en plakat fra Superb Design (grafikerne i Saltenposten-huset), som for eksempel kan brukes i forbindelse med forhåndssalg, lansering eller andre arrangementer.

Linda Hellervik i Superb har også laget ny logo til firmaet mitt, Ord Fra Nord, og som om ikke det var nok, har hun laget et forslag til bokmerke som vil følge med de bøkene som jeg selger direkte 🙂

Firma-Vipps og rimelig avtale for sending av pakker er også i boks. Jeg har også vært i kontakt med flere personer angående lansering, bokbad eller liknende happenings.

Med andre ord, det skjer litt i kulissene selv om jeg ikke arbeider med selve boka for tiden.

Nå setter jeg straks kursen for Italia og en ny porsjon ferie, så får vi se hva status er for bokprosjektet når jeg kommer hjem.

Uansett: boka kommer ut i høst!