En spennende uke

Kommende uke skal jeg delta på to arrangementer der jeg skal snakke om boka mi!

Som en del av Skriveakademiet sitt vårprogram, skal jeg være med på et webinar og fortelle hvordan jeg har jobbet med krimboka.

Onsdag 30. mars deltar jeg på et webinar i regi av Skriveakademiet, der jeg skal snakke om hvordan jeg har planlagt og arbeidet med boka. Det blir både skummelt og spennende! Kanskje blir det noen utdrag fra boka underveis også?

Jeg håper i alle fall det kan være nyttig og inspirerende for de som følger webinaret (man må være medlem i Skriveakademiet).

Fredag 1. april er jeg med på boksamtale på Rognan sammen med fire andre forfattere fra Nordland. Vi skal være på Tørst’n bar og Astri fra Leselysthuset AS skal lede samtalen. De fire andre forfatterne er fra Bodø og Helgeland, og vi er alle med i en gruppe på Facebook som kaller seg Helgelandskriverne (jeg fikk lov å bli med selv om jeg ikke har annen tilknytning til Helgeland enn at faren min vokste opp i Mosjøen).

Min bok er ikke utgitt ennå, men den vil etter all sannsynlighet komme ut i år, så da tenkte jeg det var bra å trene litt på å delta på slike arrangementer 🙂

Her står det litt mer om oss som skal delta. Det blir boksignering på Leselysthuset lørdag 2. april også med de forfatterne som har gitt ut bok allerede.