Alle gode ting er 3

Etter å ha fått utsatt fristen to ganger, sendte jeg omsider inn tredje versjon av manuset mitt til redaktør Camilla Otterlei 1. mars. Nå venter jeg i spenning på neste tilbakemelding!

Da har boka tatt turen til redaktør Camilla for tredje gang.

Det har vært et omfattende arbeid å redigere boka denne runden. Jeg jobber fullt og studerer deltid i tillegg, så bokarbeidet har kommet på toppen av det. Ideelt sett skulle jeg ha hatt fri i en periode for å kunne konsentrere meg kun om boka, men det ble vanskelig nå. Derfor har ting tatt tid, men jeg beveger meg sakte men sikkert mot målet: å gi ut boka 🙂 Jeg har avtale med Skriveakademiet om utgivelse, spørsmålet er bare når jeg blir ferdig.

Manuset har for øvrig vokst siden sist, selv om jeg har både redigert og kuttet. Forrige gang jeg sendte det inn, var det på rundt 70.000 ord. Nå har det vokst til nesten 100.000…

Boka har vokst siden sist jeg sendte den inn. Ordteller i Google docs sier 98474 ord, mens Word sier 101114!