Livstegn fra skrivebobla

Utekontor i Lofoten i vår.

Det er rett og slett flaut at jeg ikke har skrevet noe på nettsiden på lenge, så nå er det på høy tid å oppdatere dere!

Jeg er neppe den eneste som har sett for seg at mesteparten av arbeidet med boka er gjort når man leverer fra seg førsteutkastet. De som tror det må tro om igjen… Da jeg fikk tilbakemelding på versjon 1, følte jeg i alle fall at det var da jobben med boka virkelig startet!

Utover forsommeren jobbet jeg ganske mye med en ny versjon av bokmanuset, og i midten av juli sendte jeg inn versjon 2 til redaktør Camilla Otterlei. Da jeg hadde sendt det inn, tenkte jeg at nå er det sikkert bare småplukk som gjenstår. Heldigvis gjør redaktøren en skikkelig jobb, for uti august kom det en ny, grundig tilbakemelding fra Camilla.

Med andre ord er det bare å hive seg rundt og kaste seg over tastaturet en ny runde. Det er riktignok ikke like store endringer som trengs å gjøres i denne runden, men det kan ikke beskrives bare som småplukk. Jeg innrømmer at jeg var i ferd med å miste motet en liten stund, men en prat med redaktøren hjalp, og motivasjonen var tilbake.

Framdriften avhenger fortsatt av hvor mye tid jeg klarer å sette av til skrivingen i hverdagen. Med full jobb ++ sier det seg selv at det kan være en utfordring, men nå som ferdigstillelsen har kommet et skritt nærmere merker jeg at inspirasjonen er enda større. Så får vi se da, hvor mye mer redigering som skal til og hvor lang tid det tar med språkvask og korrektur etter det.

Akkurat når boka blir ferdig tør jeg ikke å anslå, men jeg gjør så godt jeg kan og skal selvsagt rope ut i alle kanaler når datoen er klar 🙂 Takk for tålmodigheten!

Utekontor på onkels hytte på Hamarøy med utsikt til Tilthornet.